Sälj till klasskassan och åk på den klassresan ni drömmer om!

Ja, jag tror att de allra flesta klasserna drömmer om något resmål som man vill uppnå när man ska åka på den där sista resan tillsammans innan alla splittras för att börja sjunde klass på ny skola med nya klasser. Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen här nere så håller jag tummarna att ni når ert slutgiltiga mål!

Klass-försäljning via Pappersprinsen är nämligen en väg att gå för att nå sitt mål för en resa. Det gör att man tillsammans kan nå sina mål och på så vis låta alla vara delaktiga. Det blir också ett sätt att skapa gemenskap och dessutom en rolig grej för god förtjänst. Just Pappersprinsen hjälper er att tjäna pengar genom att hela klassen arbetar tillsammans i team och säljer olika typer av produkter. Det finns flera varor att sälja men alla är lättsålda säsongsbetonade produkter vilket gör att man enkelt kan välja och på så vis lättare få sålt sina varor.

På hösten kan man sälja julpapper och snören

Ja, ett toppen-exempel är ju julvarorna som börjar säljas på hösten. Här kan du köpa hem presentpapper, snören och juletiketter som gör att du inte behöver ge dig ut och leta efter detta. Att tjäna pengar till klassen blir då dessutom en god gärning för nära och kära som inte behöver köpa kakor som aldrig äts upp eller någon annan produkt som av någon anledning inte riktigt blir använd. Det är med andra ord viktigt att välja produkter utifrån att man också inte vill tvinga på någon något. Andra varor som människor behöver kan vara toppen. Oavsett så är det viktigt att tänka på att man tillsammans tjänar pengar till klassen och att alla behöver bidra – det är kul att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål!