Knipkulor piggar upp sexlivet

Behöver ert sexliv piggas upp? Kanske har du och tjejen varit ihop länge och det har börjat bli slentrian i ert förhållande. Sexlivet är inte lika frekvent eller härligt längre. Lugn, här kommer lite tips som kan vara gnistan för ert samliv.

1. Gå en massagekurs. Skicka iväg din tjej på en massagekurs så hon kan ge dig massage. Helkroppsmassagekurser är att rekommendera, välj gärna traditionell massage. Fördelen med massage är att man blir väldigt avkopplad och blir mer avspänd i musklerna. När din tjej ska massera dig behövs det även olja, köp en olja som har en behaglig doft.

2. Geishakulor. Ge ett par knipkulor till din tjej. Knipkulor är små kulor som ofta har en vikt inuti. Knipövningar med geishakulor är ett effektivt sätt för din kvinna att träna upp vaginans muskler. Du kan även passa på att köpa till glidmedel för knipkulorna, det underlättar när din tjej ska använda knipkulorna. Anledningen att knipkulor kallas geishakulor är att de antas komma från Japan ursprungligen.

3. Ta en paus från din tjej ett tag. Kanske träffas ni lite för ofta. Testa att vara ifrån varandra en vecka eller längre för att skapa dynamik i förhållandet igen.

4. Bjud ut din tjej på date. Låtsas att ni inte känner varandra. Bjud ut din tjej på date. Varför inte bjuda ut henne på restaurang och därefter ett par drinkar på olika uteställen. Kvällen avslutar ni på ett lyxigare hotell där du bokat en svit.

5. Köp sexleksaker. Surfa runt på olika sexshopar och kolla in vilka leksaker ni skulle vilja testa på. Idag finns ett väldigt bra utbud online och paketen kan skickas diskret hem till er. Handlar ni online slipper ni även springa runt i sexbutiker, vilket kan kännas lite pinsamt.