Optiker i Göteborg

Nu är det min tur att ringa min optiker i Göteborg. Min man gick till sin optiker för någon månad sedan för att han upplevde att han såg sämre än vanligt på långt håll och även sämre på nära håll. Det är väl den där typiska ålderssynen som smugit sig på, men han kände nog att han ändå ville kolla upp vad det kunde vara. Då visar det sig när han satt där hos optikern, att han hade fått grå starr, helt oväntat. Han blev genast remitterad till en ögonläkare då det hade gått väldigt fort att utveckla grå starr. Bara tre veckor senare blev han kallad till operation.

Bra kvinnlig optiker

Min optiker i Göteborg har jag gått hos sedan 20 år tillbaka eftersom hon är så himla bra så känns det tryggt att gå hos henne. Eftersom min man hade upplevt ungefär samma symptom som jag själv, att han såg plötsligt sämre både på långt och när håll, kände jag att jag var tvungen att kolla upp detta även hos mig själv. Sagt och gjort, jag bokade en tid hos min optiker i Göteborg 2 veckor framåt i tiden och fick äntligen lite lugn i kroppen, nu var i alla fall första steget taget, vad som skulle upptäckas när jag väl gick dit hade jag ingen aning om.

Besked hos optikern

För ett par dagar sedan vara jag där för att kolla upp min syn som blivit snabbt sämre, men det visade sig bara vara vanlig ålderssynthet, så jag fick order av min optiker att prova ut ett par glasögonbågar för att beställa glasögon när jag kör bil och när jag tittar på tv. Jag blir lätt ganska överansträngd i ögonen eftersom jag arbetar vid dataskärmen hela dagarna. Så nu har jag bestämt mig för ett par skitsnygga glasögonbågar som jag får hem nästa vecka.