Hitta din nya hobby med ett gott syfte

När jag var 12 år så blev min farfar sjuk i en hjärnsjukdom. Det var hemskt att se, trots att jag bara var 12 år och inte riktigt förstod vad som hände. Farfar gick bort när jag var 15 år och då ville jag hedra honom på alla sätt jag kunde. Till en början visste jag inte riktigt hur mer än att jag kände att vi behövde få in pengar till forskning. För det är med forskningen som vi lär känna alla dessa hemska virus och sjukdomar för att till slut ta kål på dem.

Jag har alltid varit väldigt pysslig av mig och när farfar gick bort så fick han med sig ett armband jag hade pärlat. Detta såg jag lite som en symbol för mitt hejdå till honom och började pärla flera. Det hela slutade i att jag började sälja armbanden vidare och alla pengar jag fick in donerar jag till hjärnforskning.

För framtiden

Forskningen är till för att vi i framtiden ska kunna rädda fler liv från hemska sjukdomar. Jag bidrar med mitt genom att köpa in otroligt många resinpärlor för armband men nu också även för halsband och små ringar. Allt går oavkortat till hjärnforskning och jag hoppas att detta åtminstone kan vara en liten bäck till något som sedan kan bli ett stort hav.

Resinpärlor för armband kommer levererat till mig mer än en gång i veckan. Numera får jag nämligen sponsring från självaste Pärlgrossisten som fått höra om min hobby med ett så gott syfte. Istället skänker dem pengarna jag handlar för direkt till hjärnforskning och jag kan inte tacka dem nog. Om vi alla bara går tillsammans emot dessa hemska sjukdomar så kan vi låta forskare komma nära inpå dem och till slut utplåna dem. För alltid.