Uteblivna mässor och inspirationstillfällen

I höstas började jag plugga på Nordiska Textilakademin och en stor del i utbildningen som jag såg fram emot var alla mässresor som dem gör. Man åker då runt i Europa på dem stora trend-mässorna för att samla in så mycket inspiration som det bara går för att sedan åka hemåt igen och försöka jobba med detta på bästa sätt i praktiken. I och med rådande situation i världen så har vi än så länge inte kommit iväg på någon sådan resa men jag är ganska nöjd ändå. På så vis har vi kunnat delta på varenda mässa!! Men givetvis digitalt.

Finns det mässmaterial?

Man kan ju tro att företag som Digitalt Tryck blir helt utan kunder i dessa tider men det som blivit fördelen är ju att mässorna hållits digitala och att mässmaterial fortfarande behövs, men på andra vis. Innan var det kanske viktigt att trycka många visitkort som man kunde dela ut till mässans alla besökare men nu har man fått tänka om. Nu går man åt det hållet att det blir viktigt att ha en mässa som är anpassad för den digitala marknaden och som helt enkelt blir tydlig genom en webbkamera. Det är ett annorlunda sätt att jobba på men man är ju på något vis medveten om att man så småningom kan få leva lite som man gjort innan och åka runt på mässorna.

Så oavsett om du är ett företag som ska vara med på en digital mässa eller om du vill förbereda dig för att komma tillbaka starkast när vi väl kan besöka mässorna IRL så att säga så finns Digitalt Tryck kvar där för dig. Allt från visitkort, foldrar och affischer är redo att printas till dig för att visa upp din verksamhet för bästa möjliga väg framåt!