Skor och stövlar till mina barn

Jag har börjat kolla på nya skor och stövlar till mina barn. Då sommarlovet bara har börjat vet jag att de kommer vilja vara ute och springa sig trötta hela lovet långt. Om det dessutom är fint väder hela sommaren, kommer de säkert vara ute 24/7 alla dagar i veckan.

Det är därför som jag har börjat kolla efter nya skor och stövlar som de kan ha på sig under hela sommaren. Skulle det börja regna har de stövlar. Jag hoppas dock att det inte regnar för mycket, vill gärna att deras stövlar klarar av att överleva hela sommaren, så att de kan ha på sig dem under hösten.

Då de fortfarande växer kommer de snart växa ur de nya skorna och stövlarna, men jag hoppas att de åtminstone kan ha på sig skorna och stövlarna i mer än ett halvår. Annars kommer de inte bli glada till jul när de får nya par skor i julklapp. Det är svårt att tro att det snart bara är 6 månader kvar till julafton, det här året har gått så fort och pojkarna har verkligen växt och blivit äldre mer det senaste halvåret än någonsin tidigare. Den äldsta ska börja 7an till hösten och den lille börjar 4an. Helt otroligt.