Har skaffat ledramp till bilen

Att vara synlig när man är ute i trafiken är extremt viktigt, om man inte kan se eller blir sedd i trafiken kan det ske fruktansvärda olyckor där liv kan gå förlorade. Det är därför som jag har bestämt mig för att dålig belysning ska vara det sista som ska vara orsaken till att en olycka sker med min bil. Jag har därför beställt en ny fräsch ledramp till bilen.

En ledramp kan monteras på bilen och fungerar som extraljus utöver den vanliga belysningen, det är så det lyser upp mer än vanlig belysning.

Givetvis klarar man sig med ens vanliga belysning som bilen kommer med (om belysningen fortfarande fungerar som den ska), men då jag inte vill lämna något åt slumpen, valde jag att beställa ledramp.

Om man vill bli ännu mer synlig i vårmörkret kan man få bilen omlackerad. Helst ska det vara en ljus färg så som vitt, men för det bästa resultatet ska lacken vara orange. Orange är nämligen en av de lättaste färgerna att se i mörker. Då min bil redan är lackerad i vitt anser jag att jag inte behöver lackera om min bil. Men för er som har mörkare lack på era bilar, bör seriöst överväga att lackera om.