Installation av laddstolpar i Helsingborg

Jag sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening bestående av 36 stycken radhus. Vi har i över fem år haft möten om att vi ska installera laddstolpar för elbilar vid samtliga hus, men att det fram tills för bara en månad sedan har varit en allt för stor kostnad för hur få hyresgäster som har elbilar. För att motivera investeringarna så har vi tvingats till att höja hyrorna de fem åren som varit, så att nu för en månad sedan har vi faktiskt blivit beviljat ett lån från vår bank glädjande nog. Nu ska vi bara bestämma oss för vem som ska få uppdraget att göra jobbet.

Vi sökte på Google efter laddning elbil helsingborg, och skickade ut en liknande förfrågan till ett, och skickade ut en liknande förfrågan till ett dussintal olika elföretag som vi hittade. Vi fick sju seriösa svar som vi kunde jämföra priser och prestation mellan. Priserna varierade stort vilket förvånade oss en hel del. Vi bryr oss egentligen inte om vem eller hur installationen går till, bara att det går i linje med lagar, regler och arbetsmiljöstandard.

Nu har vi skickat tillbaka offerterna till totalt fyra stycken takbytaraktörer där ovan frågor ska svaras på och förtydligas i avtalen så får vi se vad slutnotan landar på. Jag återkommer när samtliga svar har kommit in.