Fasadrenoveringar och arbetsbänkar kan vänta

Funderar på att hyra hus i Danmark med pool till våren/sommaren 2018, stor trädgård och nära till en skön sandstrand. Om det blir av vill jag vara där över helgen, i början eller slutet av maj. Om jag kan få med mig någon eller några polare hade det varit ännu bättre. Känner en som jobbar med arbetsbänkar dagarna i ända, han kommer säkert vilja hänga på. Sen har vi såklart vår gemensamma vän, Hasse, som jobbar med fasadrenoveringar. Hasse som är halvdansk hade säkert tyckt det var ”Skægt” om vi tre tog en helg i Danmark. Visserligen är Hasse mer en stadsgubbe som gillar att vara nära närmaste systembolag, men om jag lockar med pool, sprit och annat skoj kan han nog inte säga nej. Att Hasse är halvdansk gör att han också talar och läser lite danska, flytande. Det kommer vara till hjälp när vi ska hitta bland vägarna, lyxhuset är som sagt inte mitt i stan utan mer vid kusten. Huset som jag funderar på att hyra ligger i närheten Carlsberg Museum, kan tänka mig att grabbarna vill ta en runda där, de gillar att vara bland öl så säga. Har vi riktigt tur med vädret den helgen kanske man kan ta sig ett dopp i havet (om det inte är alldeles för kallt), kan vara skönt att svalka sig i havet och sedan hoppa i den lite varmare poolen i huset.