UGL kan det vara något att ha?

Yipiiieee! Jag har blivit befordrad till teamleader på jobbet och det riktigt bubblar i magen av glädje och inspiration. Denna kraft och energis ska läggas på något riktigt bra så jag funderar på att själv bekosta en ledarskapsutbildning av något slag, tyvärr är dom flesta rätt dyra. Men kanske kan man få hjälp från facket? Det finns ju lite bidrag att söka den vägen och kanske har dom även dom arrangerar utbildningar? Jag har dock gjort lite research på nätet och det som verkar passa mig rätt bra är UGL för jag har hört att försvarsmakten använder det lite idag och när jag gjorde lumpen så kändes försvarets sätt att arbeta rätt bra för mig. Att önska sig ett litet bidrag från sambon i julklapp kanske kan vara något? Det går så djäkla fort fram till jul och det skulle inte förvåna mig om dom börjar spela julsånger nere i butikerna i stan snart. Det är rätt bedrövligt med jullåtar egentligen men det kan vara gött precis dagarna innan jul, men sen tröttnar man på eländet väldigt, väldigt fort. Här är dock en lista med lite andra goa låtar som är alternativa.