Isolera vind med Sjömarkens

Metoden som går ut på att man installerar något som kallas för lösull är en effektiv och helt skarvlös isolering som Sjömarkens är experter på. Tjockleken väljs helt fritt och man är inte på något vis beroende av fasta centrumavstånd på takstolarna. Det hela är väldigt enkelt, effektivt när det kommer till tid och ger absolut bästa slutresultat. Med andra ord för du en helt skarvlös isolering som ger bästa anslutning runt stödben, elrör och exempelvis trummorna för ventilationen – allt etta när du isolerar med lösull tillsammans med Sjömarkens Isolering.

Fördelar med isolering av vind

Men om vi ska börja från början när det kommer till fördelar med isolering av vind så handlar det framför allt om en stor energibesparing. Med tanke på att varm luft stiger uppåt, som i sin tur innebär att en tilläggsisolering av vindbjälklaget är den första energisparande åtgärden man kan göra för ett äldre hus. Ofta är investeringen i sig återbetalad inom bara några få år. Det är dessutom en otroligt kostnadseffektiv metod för installation, vi pratar återigen helt skarvlös isolering med god isoleringsförmåga, man kan välja tjocklek själv och det blir inget spill.

Listan kan göras lång

Ja men listan med fördelar med isolering av vind kan med andra ord verkligen göras lång. Man pratar också ofta om att man är oberoende av takstolsavstånd och det gör också att du inte behöver anpassa huset, utan vi anpassar isoleringen istället. Hos Sjömarkens kan du få en kostnadsfri besiktning för att se hur dem kan hjälpa dig. Är du minsta osäker så tveka därför inte på att höra av dig till dem och se till att fråga allt du undrar. Det är oavsett en otroligt bra investering efter som en tilläggsisolering har obegränsad livslängd och är något som kommer göra ditt hus och energibesparingar väldigt, väldigt gott!